Montage

FL-Prefab tillsammans med FL-montage och FL-bygg tar vi hand om ditt projekt. Tillsammans med våra kunniga montörer utför vi montage på ett effektivt och säkert sätt. Vårt koncept skapar mervärde och finns med hela vägen tillsammans med er.

Vårt koncept:

Uppstart
Din första kontakt med oss får du träffa en säljare/projektledare och kommer följa med genom hela projektet. Med era idéer utformar vi gemensamt ert projekt utefter era behov tillsammans med vår erfarenhet.

Projektledning
Tillsammans med projektledare och konstruktörer fastställs projektets krav och förutsättningar – från form till funktion.

Produktion
Vår tillverkning sker inomhus med kvalitetskontroller. Betongstommar tillverkas med färdigingjutna installationer, ventilation, fönster och målning av ytterväggar och levereras monteringsfärdiga till byggarbetsplatsen. Vi är BBC certifierade och med CE märkning.

Logistik
Betongelementen levereras monteringsfärdiga från fabrik till arbetsplats där vi samarbetar med utvalda experter för säkra och effektiva logistiklösningar.

Montering
Med våra kunniga montörer utför de montaget på ett effektivt och säkert sätt. Vårt koncept skapar mervärde för vår kund där vi finns med hela vägen.

Klart
Efter genomfört projekt görs en uppföljning där vi tillsammans med kunden går genom projektets gång. En viktig del som ligger till grund för vår utveckling och framtida samarbete.